У Полтаві 6-річний хлопчик грав у дворі і впав на перевернутий металевий стілець і отримав серйозну травму шиї. Як виявилося, дитина проткнула шию - ніжкою стільця.

Про це повідомила пресслужба ДСНС України.

Страшний інцидент стався 7 травня. Там, медики викликали рятувальників, щоб ті зрізали металеву конструкцію, яка знаходилася на шиї маленького хлопчика і заважала проведенню операції.

фото: ДСНС України
фото: ДСНС України

Після чого хлопчика передали лікарям, які і провели операцію з видалення небезпечного предмета з тіла дитини.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як розповіли батьки, то дитина гралася у дворі, де випадково впала і напоролася на перевернутий вгору металевий стілець.

джерело: poltava.to
джерело: poltava.to

"Дорогі батьки! Вкотре нагадуємо про відповідальне ставлення до безпеки дітей! ",- просять рятувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київські копи перетворилися на таксистів заради порятунку дитини - " женіть, я лікар!" У Києві патрульним поліцейським довелося трохи попрацювати таксі для хірурга, який поспішав до лікарні на термінову операцію.

Як повідомляє портал «Знай.иа» 7-річний хлопчик пережив клінічну смерть: затиснуло автоматичними воротами. У російському Томську 7-річний хлопчик пережив клінічну сметь і впав у кому після того, як він був притиснутий автоматичними воротами.

Також «Знай.иа " писав, що У Львові "воскресили" підлітка, який 16 років жив з неправильним діагнозом. У Львові лікарі прооперували хлопця, який понад 16 років жив з неправильно встановленим діагнозом.