У Запоріжжі 17-річний підліток надів поліцейську форму і вийшов "патрулювати" вулиці міста.

Про це розповіли в пресслужбі патрульної поліції України.

Одного разу патрульний екіпаж отримав виклик про конфлікт з поліцейським. Приїхавши на місце патрульні сильно здивувалися - перед ними стояв юнак в поліцейській формі і заявник.

Так і сталося знайомство правоохоронців з "колегою". Хлопця звуть Максим і йому всього 17 років. Але не дивлячись на свій юний вік, "страж порядку" цікавиться законами і часто повідомляє про виявлені правопорушення в поліцію.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

"Він відповідальний і хоче жити в безпечному просторі. Але вирішив піти далі і одягнув форму поліцейського, щоб допомогти навести порядок у рідному місті. Звичайно, цивільним одягати форму поліцейського заборонено, адже це є правопорушенням. Форму ми вилучили, а з батьками підлітка буде проведена робота", - розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

У поліції пообіцяли, що якщо у хлопця не пропаде бажання стати правоохоронцем у майбутньому, то його із задоволенням приймуть до своїх лав. А поки з ним налагодять постійне спілкування і будуть направляти його інтерес до знань в потрібне русло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Рибалка зловив на вудку дитину, віднесло на десятки метрів в річку: "Лід тріщав"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дитина допомогла татові виявити небезпечну хворобу, довелося ходити з дірою розміром в монетку: "у тебе забавне вухо"

Також «Знай.иа " писав, що Герой на катері кинувся до палаючого човна і врятував десятки життів : "це було найкраще, що я міг зробити"