Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зараз знаменитість поділилася чотирма фотографіями, перебуваючи на капоті машини і стверджуючи, що вона його не погнула. Відомо, що Нікітюк знову відпочиває в Туреччині. Дівчина одягла коротенькі білі шорти, щоб акцентувати увагу на довгих ногах.

"I навіть не погнула капот😂 🇹 🇷 🙏good by my favorite hotel in Kemer @ Doubletreehiltonantalyakemer good by пахлава❤🐰 цацкі на шиї @ samashila.store", - написала Леся Нікітюк у підписі до публікації.

Серед коментаторів, до речі, можна помітити одного з попередніх ведучих шоу "Орел і Решка" Андрія Бєднякова, який ввів програму разом з телеведучою. "Але трохи приплюснула бампер😉", "Ви просто богиня шикарна. Фігура🔥 🔥 🔥", "Яка ви сексуальна", "Добре виглядаєте😍 добре відпочили🙌❤", "Сексі-крихта! Лесюня🔥🔥🔥👏😍❤️", "Он ззаду лава, не, вона на машину виперлася❤️🔥", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Нікітюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Нікітюк)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Нікітюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Нікітюк)

Нагадаємо, Леся Нікітюк у пікантному купальнику видала рецепт від стресу: "Якщо нічого не допомагає"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк блиснула принадами в Туреччині: справжня фараонша

Знай.ua писав, Леся Никитюк підкорила Туреччину нескінченними ніжками: "Збирайте подруг і летіть геть!"