Усі християни, які зіткнулися з фінансовими проблемами, можуть звернутися за допомогою до святителя Спиридона Триміфунтського.

Спиридон Триміфунтський протягом всього свого земного життя здійснив чимало чудес. Також звернутися можна до Миколи Чудотворця. Вважається, що він допомагає всім тих, хто опинився в нужді і скрутному становищі.

Молитва в церкві, скріншот з відео
Молитва в церкві, скріншот з відео

Молитва святителю Спиридону Триміфунтському

О преблаженний святителю Спиридоне!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Благай благосердя Чоловіколюбця Бога, нехай не засудить нас за беззаконнями нашим, але нехай створить з нами з ласки своєї. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога наше мирне безтурботне житіє, здоров'я душевне і тілесне. Визволи нас від всяких Бід душевних і тілесних, від усіх томлінь і диявольських наклепів.

Поминай нас у престолу Вседержителя і умоли Господа, нехай подасть багатьох наших гріхів прощення, безбідне і мирне Житіє нехай дарує нам, кончини ж живота непостидная і мирния і блаженства вічного в майбутньому веце сподобить нас, так невпинно возсилаємо славу і подяку Отцю і Синові і Духу Святому, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Нагадаємо, Господня молитва: ці слова, дані Ісусом Христом, потрібно промовляти щоденно. Кожен вірянин повинен знати Господню молитву і промовляти її щоденно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", молитва батьків за дітей: найкращий оберіг, коли поряд бути неможливо. Батьки не завжди можуть бути поряд зі своїми дітьми, але молитва може стати найкращою турботою

Також "Знай.ua" писав, надзвичайно сильна молитва перед сном: очистить сумління і звільнить від повсякденних турбот. Після завершення важкого та насиченого дня віряни перед сном звертаються у молитві до Бога.