9 травня 2021 року, близько 11:30 ранку, в лікарні пішов з життя популярний російський радіоведучий Максим Рогачов.

Це сталося після отримання важкої травми на будівельній базі 20 квітня, отриманої в результаті нещасного випадку. Згодом чоловік (ведучий радіостанції "Європа Плюс") провів кілька тижнів у комі, поки лікарі обласного медичного закладу боролися за його життя.

Максим Рогачов, скріншот: Youtube
Максим Рогачов, скріншот: Youtube

Однак його серце зупинилося в день, коли мільйони людей святкують День Перемоги над нацизмом, а в Україні ще й День матері. Зусиль медиків не вистачило, щоб врятувати життя радіоведучому.

"Трагічний випадок стався на оптовій базі в Радянському районі Волгограда. На слюсарну, 103, де, як відомо, продають Металопрокат та будівельні матеріали, чоловік приїхав за робочою потребою. На голову йому впала важка металева конструкція. З місця події в критично важкому стані його доставили в обласну лікарню №1 на вулиці Ангарській", - заявляє джерело в екстрених службах.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Максим Рогачов, скріншот: Youtube
Максим Рогачов, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Настя Каменських довела до сліз архівами з покійним татом: "Вшанували його пам'ять". Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських-Тулум, Мексика.

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові померла талановита журналістка, друзі не вірять: залишилися діти і сліпий батько

Знай.ua писав, сім'я загиблої телеведучої розповіла про харчові розлади жінки: довгий час приховувала