Відома українська співачка, донька легендарної артистки Ніни Матвієнко і дружина Арсена Мірзояна Тоня вирішила поділитися цікавою картинкою, де показала вечірню прогулянку разом з чоловіком і донькою.

Так, Тоня Матвієнко опублікувала коротку історію про те, як закінчився концерт Арсена Мірзояна.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories в мережі Instagram.

"Так закінчується наш концерт...", - розповіла у відео Тоня Матвієнко.

Історія Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram
Історія Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На свіжих кадрах ми можемо побачити, як любитель побігати і зробити картинку зі своїх результатів пробіжки в мобільному додатку Арсен Мірзоян, несе на плечі доньку, а в іншій руці тримає гітару. Таку картинку бачила Тоня Матвієнко, коли їх сімейство покидало концертний майданчик.

Судячи з тегу, Арсен і Тоня знаходяться в Єгипті. Там парочці дуже спекотно, адже навіть в темний час доби температура досягає 29 градусів за Цельсієм.

Також варто нагадати нашим читачам, що український співак Роман Скорпіон нещодавно разом з відомою виконавицею Тонею Матвієнко випустив спільну пісню "Я никому тебя не отдам". А зараз артист продовжує радувати свою публіку різноманітними кадрами і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч фоловерів. На цей раз співак виставив новий кадр, де здивував своїх шанувальників променистою посмішкою.

Раніше повідомляли, Тоня Матвієнко показала, як наряджає маленьку принцесу: копія Ніни.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян показав на кого схожа його маленька Ніна: "Як дві краплі".

Знай.uа писав, близький друг дружини Мірзояна Скорпіон перетворився на "сонечко" і зарядив енергією: "Ідеал".