Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи серед зелених дерев у вітровці, чорній футболці і обмотавшись затишною картатою ковдрою. Так, артист тримав в руках великий старовинний самовар, завішаний бубликами, і радо посміхався на камеру.

Шоумен жартівливо зазначив, що сьогодні він на розливі, а тому нібито може пригостити чаєм кожного охочого.

"Сьогодні я на розливі )))"

Фолловери не пройшли повз, взявшись коментувати публікацію: "🔥 🔥 🔥 Юрчику, ти всім наливаєш???😉 😉 ", "Достойний Кубок", " ти КЛАСНЮЧИЙ Карлсон!!!", "Юрій, ви самоварчик?", "боже який ти класний😍", " там пінне?", "А що в самоварі?)) ", "Де ти його знайшов напевно в сараї з кумом", " яка принадність.", "Біжу з чашкою😂 😍"," наливай!!!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Юрій розсмішив шанувальників ще одним кумедним постом, відправившись з красунею-дружиною Вікторією і їх 6-річною донькою Лізою в один з контактних зоопарків. Там шоумен грав з носухами, а одне з пухнастих звіряток особливо сильно зацікавилося ґудзиком на кепці Ткача.