Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап відсвяткував ювілей - 8 травня артисту виповнилося 40 років. Олексій зізнався, що на честь дня народження готує аудиторії справжній сюрприз - альбом "Без реклами", де, за словами зірки, представить себе справжнього.

Так, виконавець показав, як пройшов його ранок, позуючи на тлі басейну їх з Настею заміського будинку і примірявши спортивну футболку чорного кольору. Потап зізнався, що почав день продуктивно: пробіг три кілометри, потренувався і поснідав.

"Приємно вранці пробігши 3шечку і позаймавшись, поснідавши і привівши себе в стан вищої обтічності, подивитися на день прийдешній з позитивного берега....

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

new era is coming"

Фолловери не пройшли повз: "вища обтічність це стрижка?!)) Круто🤣 👍", "Бос Абрикос 😂😂😂👏👏👏🔥🔥🔥❤️❤️❤️🍑🍑🍑", "гарного і продуктивного дня Льоша!🙌 🙌 🙌 ", "👏 😍 👏ВСІМ ВІДМІННОГО ВЕСНЯНОГО НАСТРОЮ!! І обтічності з ПОЗИТИВНОГО боку!!! 😂🔥❤️".