Освіта для старших людей стало можливо за допомогою благодійного фонду"Життєлюб". Про це розповіли у Всеукраїнській асоціації пенсіонерів.

Організатори такої ініціативи запевняють, що наявність попереднього досвіду не є обов'язковою умовою. Головне-мінімальні навички використання комп'ютера і бажання вчитися.

Навчання в онлайн-університеті здійснюватиметься за такими програмами:

  • Спеціаліст з налаштування реклами в Фейсбуці та Інстаграмі;
  • Тільдолог: Спеціаліст з розробки сайтів на Тільді;
  • Інвестор: основи фінансової грамотності та інвестиції в IPO (первинна публічна пропозиція).

Організатори ініціативи оберуть по 7 осіб на кожне з 3 напрямків. Вчитися їм потрібно буде онлайн. Також можна буде консультуватися з кураторами з навчання, пошуку клієнтів і монетизації отриманих знань.

пенсіонери, скріншот з відео
пенсіонери, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Для того щоб взяти участь у програмі, необхідно заповнити Google-форму.

Що відомо про цю ініціативу

Проект онлайн-університету вирішує важливе завдання-перекваліфікацію дорослих людей під сучасні реалії світу. Для багатьох українців від 50 років він може стати прекрасною можливістю отримати нові навички і продовжити свою професійну діяльність.

Програми Atom розраховані на студентів, які хочуть освоїти новий професійний навик або розглядають альтернативні спеціальності як додаткове або основне джерело доходу.

Раніше ми повідомляли, пенсіонерам розповіли про конфлікт з "Укрпоштою".

Як повідомляв "Знай.uа", Одесагаз" посадила " пенсіонерів на сходинки і бордюри замість лавочок.

Також "Знай.uа" писав, що пенсіонери влаштували дикі танці посеред" червоного " Харкова.