У мережі показали, які ласощі продають українцям у різних закладах громадського харчування. Будьте більш пильними при виборі їжі.

Про це написали в Telegram-каналі "Чорний список"»

Ніхто не застрахований від подібних випадків, однак, такi інциденти змушують більш ретельно перевіряти їжу, яка приготовлена поза домом.

Пластик в пончику, фото: чорний список
Пластик в пончику, фото: чорний список

Ось, наприклад, відвідувачка закладу "Перша_пекарня" в місті Мелітополь, взяла пончик, всередині якого лежав шматок пластику.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Думала, залишуся без зубів. Хлопців, Ви там якось контролюйте цей процес. А якби це проковтнула дитина?",- каже дівчина після трапези.

Пластик в пончику, фото: чорний список
Пластик в пончику, фото: чорний список

До публікації був прикріплений знімок даного пончика, з якого визирає великий шматок пластику.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають з цього приводу: "Від шматка пластику без зубів ? Це як треба кусати і яке зусилля прикладати?", "Та всього лише шматок протеза або катетера кондитера...", "Обожнюю приписки "а якби ... дитина", типу дорослим норм пластик ковтати 😄", "Ой пластик. Нічого страшного 😂 😂 😂 мені ось недавно в фініках камінь попався. Ось тоді я вже прощалися зі своїми Пломбами😂 😂 😂 😂", "Я думаю мова йде про молочні зуби, які набагато слабкіше. Знаю багато дорослих які горіхи колють зубами. А якщо по стравоходу піде то у дорослого він ширше, і більша ймовірність що він просто пройде (хоча і там зрозуміло будуть травми) а у дитини він вже застрягне і внутрішня кровотеча".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, раніше Українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні:"Чеки не дають, повернути неможливо".

Як повідомляє портал "Знай.ua" Жінка придбала дитині кашу з небезпечним "сюрпризом": "десь на виробництві шукають деталь".

Також "Знай.ua" писав, що Харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом.