Всі християни, які зіткнулися з хворобами і жадають зцілення як власного, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до пресвятої Богородиці.

Діва Марія відома під різними найменуваннями, також званими Маріанськими титулами: Богородиця, Благословенна мати.

У важкі моменти допомагає людині поглянути на життя більш оптимістично, допомагає повірити в те, що все може бути краще і зцілення можливо.

Текст молитви:

О, Пресвята Владичице Богородице, цариці небеса і землі, вища ангел і архангел і всієї тварі чеснейшая, чиста Діво Маріє, світу блага помічниці, і всім людем твердження, і у всяких потребах позбавлення!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Призри і нині, пані Всемилостива, на раби Твоя, тобі розчуленою душею і зламаним серцем молящіяся, зі сльозами до Тебе припадающія і покланяющіяся пречистому і цельбоносному образу твоєму, і допомоги і заступництва твого просящія.

О, Всемилостива і Премилосердая Діво Богородиці чиста! Поглянь, пані, на люди Твоя: ми бо грішні не імами іния допомоги, хіба тобі і від Тебе рождшагося Христа Бога нашого. Ти єси заступниця і заступниця наша, Ти єси образливих захисту, скорботним радування, сірим притулок, вдовам хранителька, Дівам слава, плачуть веселощі, хворим відвідування, немічним зцілення, грішним порятунок.

Сього ради, Про Богоматі, до Тебе вдаємося, і на твій пречистий образ з Предвічним на руку твоєю тримається немовлям, Господем нашим Ісусом Христом взирающе, розчулене спів тобі приносимо і волаємо: помилуй нас, Мати Божа, і прохання наше виконай, вся бо суть можлива клопотанням твоєму, яко тобі слава личить нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Раніше ми повідомляли, молитва про позбавлення від кредитів і боргів, фінансові проблеми кануть у небуття.

Як повідомляв "Знай.uа", Молитва в пошуку хорошої роботи: сильне звернення до Святого Миколая Чудотворця.

Також "Знай.uа" писав, що Молитва про чистоту душі і прощення гріхів: потужне звернення до Всевишнього за допомогою.