Відома російська блогерка Настя Івлєєва є активним користувачем соціальних мереж, так як це її одне з джерел заробітку. Також, вона ділиться там особистими знімками, згадуючи яскраві моменти з життя.

Цього разу, в новому пості на сторінці Instagram вона показала шанувальникам, як вони з друзями влаштували переполох в місті в назвою "Дно".

Настя Івлєєва разом з блогерами Данею Мілохіним і Ельдаром Джараховим вирушила в подорож по містах Росії. Все це вони знімають на камеру, щоб потім випустити міні-серіал.

При цьому, вони планують відвідати не туристичні місця, про які давно все відомо, а по куточках Російської Федерації, які не користуються особливою популярністю.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Першою зупинкою знаменитостей стало місто в Псковській області з барвистою назвою - Дно. Там проживає близько семи тисяч осіб.

"Дно, спасибі! Було @ххххххуенннно💔 📍 💭" - підписала пост блогерка у себе під постом. Вона також прикріпила туди найяскравіші кадри поїздки, тим самим інтригуючи шанувальників перед виходом повноцінного матеріалу.

Звичайно ж, приїзд зірок викликав особливий ажіотаж, і з самого ранку фанати почали збиратися під готелем де зібралися зірки. Вони всюди слідували за ними, і вже до вечора там було кілька сотень людей.

Настя Ивлеева, фото: Instagram
Настя Ивлеева, фото: Instagram

"Ми новий "Ласковый май" - написала дівчина після виселення з готелю.

Не забувала дівчина і знімати stories, де теж показувала місцеві краси.

Нагадаємо, Івлєєва до ювілею виконала свою мрію і притулилася обличчям до Меладзе: "Низький для тебе". Настя Івлєєва поділилася несподіваними фотографіями з Валерієм Меладзе

Як повідомляв портал "Знай.ua", Івлєєва раптово розпухла і шокувала фанатів молодістю: "кров з молоком". Телеведуча показала, якою була до популярності

Як повідомляв "Знай.ua", Російські блогери почали рекламувати Тіну Кароль: "Скандал" може стати міжнародним