Стало відомо про те, що відому телеведучу виявили голою і п'яною за кермом автомобіля. Вона працює на американське телеканалі Fox 5 Las Vegas.

Про це повідомив інформаційний портал Las Vegas Review Journal.

Февен Кіфлегіоргіс була заарештована співробітниками правоохоронних органів ще в кінці березня. Вона сиділа за кермом транспортного засобу Audi гола і п'яна.

Февен Кей, фото: Instagram
Февен Кей, фото: Instagram

Однак, оприлюднили цю інформацію лише наприкінці квітня, після того як був опублікований звіт поліцейських. Вони кажуть, що 20 березня, приблизно о 7:30 ранку жінка заснула на водійському сидінні автомобіля.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Февен Кіфлегіоргіс зізналася, що абсолютно не пам'ятає, як опинилася всередині автомобіля, і чому вона гола. Проходити алкотест вона відразу відмовилася, але, все і так було ясно по різкому запаху алкоголю.

Дівчина працює ведучою, і відома американцем як Февен Кей. Перед тим як був опублікований поліцейський звіт, дівчина вийшла в ефір де пояснила ситуацію, і вибачилася за свою поведінку.

Февен Кей, фото: Instagram
Февен Кей, фото: Instagram

Жінка була визнана винною в необережній їзді, і отримала штраф у розмірі однієї тисячі доларів (практично 28 тисяч гривень).

Народилася Февен в Східній Африці, але виросла в Каліфорнії, де і почала будувати кар'єру журналіста. Там вона отримала потрібну освіту і відправилася в Лас-Вегас. На телеканалі Fox 5 працює з листопада 2018 року, і до цього випадку всі були задоволені її роботою.

Нагадаємо, що у Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, в якій загинула 17-річна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.uа, український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні:"плювки в мою сторону бонусом".

Також Знай.uа писав, що у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.