Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливе селфі з дружиною Сніжаною Бабкіною, відправившись на прогулянку в один з теплих весняних днів. Так, артист оголосив шанувальникам радісну новину, зізнавшись, що 11 травня - таємничий і важливий день у році для зіркової сім'ї. Виявляється, саме 13 років тому в цей день подружжя таємно повінчалися.

Сергій ніжно подякував коханій за роки, прожиті разом, називаючи дружину "ангелом" і зазначивши, що пара мріє разом, творить і відчуває.

Варто відзначити, що Бабкіни разом виховують трьох дітей: 14-річного сина Артура від попереднього шлюбу Сніжани, 10-річну доньку Веселину і малюка Єлисея.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Сьогодні наш таємничий і важливий день у році!💫

13 років тому ми таємно повінчалися 💒

13 років наші душі єдині!
Мріємо разом! Творимо разом! Відчуваємо разом! Наповнюємо дивовижний світ разом! Віримо разом!

«Скорей бежим, скорей бежим
Рука в руке, в руке рука.
Я стал другим, я стал другим
Благословили облака» 🤍

Дякую тобі, Мій Ангел @snezhana_babkina 🙏 🏻 "

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.