Український актор і зірка серіалів "Кріпосна" і "Зловити Кайдаша" Тарас Цимбалюк часто радує шанувальників, яких в Instagram вже понад 90 тисяч, новими кадрами з особистого та професійного життя.

Цього разу він показав себе в улюбленому образі українців, де в перших сезонах знімався з головною "Холостячкою" України Ксенією Мішиною в серіалі Кріпосна.

Одним фото в мужньому образі він вирішив розповісти шанувальникам, що до кінця зйомок залишився місяць, а прем'єру українці зможуть побачити вже восени.

"Залишився останній місяць зйомок третього сезону "кріпак" 🎬 вже восени наймасштабніша серіальна прем'єра на @stbua", - пише Тарас.

При цьому він позує в стилізованому одязі: сорочці з поясом. Над оком і біля скроні у Цимбалюка видно рана. Про те, що він отримав якусь травму під час зйомок актор не розповідав, а значить це частина образу його героя.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від новини про прем'єру і те, що зйомки вже на фінальній стадії. Вони написали, що чекають з нетерпінням прекрасний серіал.

"Нарешті🔥 🔥 🔥 😍", "прекрасний серіал)чекаємо з нетерпінням", " чекаємо!❤ ️ ", "Чекаю з нетерпінням😍 😍 😍", " радий бачити третій сезон🙌", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, зірка" кріпак " Цимбалюк поскаржився на самопочуття і засвітив малюка.

Як повідомляв "Знай.uа", після безсоромних українок у Дубаї застукали голим зірку "кріпосної" Тараса Цимбалюка.

Також "Знай.uа" писав, що зірка" кріпак "Цимбалюк охомутал" Роксолану " Сумську.