Українські знаменитості поділилися з журналістами програми "Зірковий шлях" способами, як пережити нерозділене кохання. Чим користувалися вони свого часу, поки не зустріли свою долю.

Українські знаменитості в програмі "Зірковий шлях", яку ведуть Даніель Салем і Альона Вінницька на каналі "Україна", розповіли, як впоралися з розбитим серцем.

Першим почав телеведучий Олександр Педан, і відразу зізнається, що він як ніхто інший знає, як це, переживати відмову коханої людини.

Він розповідає, що постійно йому хтось відмовляв. У випускних класах закохався в дівчинку, яка постійно водила його за ніс. То разом вони, то ні, то знову зустрічаються. У підсумку, вона знайшла більш старшого і перспективного хлопця.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це розбило серце телеведучого: "Переживав я дуже сильно. Плакав в душі, слухав романтичні пісні, гуляв під вікнами і все що завгодно було. Думав, що вона мене побачить, я тоді грав у КВК, і кожен раз, виходячи на сцену, я собі уявляв, що може вона десь сидить в залі, і я доведу їй, що я такий крутий".

У підсумку він став знаменитим на всю Україну, став успішним телеведучим, і вже забув про перше кохання. Далі він зустрів Інну, яка і стала його дружиною в майбутньому.

"Не треба завжди шукати в собі проблему. Це як кастинг на роль в кіно, тобто шукали Не вас, запит був в іншому", - поділився Педан.

Знає, як лікувати розбите серце і ведучий "Зіркового шляху" Даніель Салем.

Йому теж багато разів не відповідали взаємністю, і йому стало цікаво, чому так відбувається. Чоловік почав проявляти симпатію до дівчинки зі школи, але, і тут було все не так гладко.

"Я їй написав, класична історія: "Підемо з'їмо сендвіч після школи". Так чи ні вона повинна була відповісти. Вона відповіла - "Ні". І я пам'ятаю кажу: "В сенсі?". На наступний день ще раз спробував, теж до неї підійшов. Вона - "Ні". І я підійшов і питаю: "Слухай, а можеш сказати, чому? Мені цікаво. Я не хочу робити ніяких висновків, просто скажи". Відповіла: "Ти мені не подобаєшся просто". Я кажу: "Ти мене не знаєш". Вона відповідає: "Та мені не потрібно тебе впізнати. Ти мені поки не подобаєшся". Найцікавіше, що ми з нею через 3 роки почали зустрічатися, відносини були тижні 2-3. Вона поїхала потім в іншу країну. Я сумував".

Колега Даніеля Салема, ведуча "Зіркового шляху" Альона Вінницька теж чула відмови. Вона була тоді закохана в перший раз, і їй відмовили. Вона не дуже подобалася тому хлопцеві, і так було наступні кілька разів. Тоді це здавалося катастрофою, однак, зараз все інакше.

"Ну не подобаюся - не подобаюся. Значить буде інша людина, якій я сподобаюся", - каже Альона Вінницька.

Ірина Федишин, зараз популярна співачка, у якої є і чоловік і діти. А колись в школі і в університеті вона сильно переживала через відмови хлопців.

Кожен відмови були болючими, і дівчина йшла в себе ненадовго. Плакала багато, але потім брала себе в руки. Злість все ж долала, і вона ставала кожен раз краще.

Нагадаємо, Ірина Федишин опинилася в іншій країні з тримісячним малюком на руках: "зовсім не етично".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Педан не помітив роки життя з дружиною.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Цибульська втратила натхнення і попросила про допомогу.