Відома українська блогерка, яка не так давно пережила смерть колишнього чоловіка, Софія Стужук показує своїм шанувальникам найпотаємніші кадри зі свого життя і ділиться думками.

Цього разу своїм численним шанувальникам, яких вже 5,7 мільйонів в Instagram, вона розповіла про те, що не буває ідеальних батьків і кожна мама і тато стикалися з почуттям провини.

"Батьківський перфекціонізм. Або почуття провини, як батька. Я впевнена, що кожен батько одного разу відчував себе поганим батьком. "Я погана мати" - взагалі досить поширене почуття матерів", - пише блогер.

Софія вважає, що помилкове відчуття, що навколо тільки ідеальні батьки, створюють ще соціальні мережі і виникає сильне прагнення стати для дитини ідеальною мамою.⠀

"Важливо розуміти, що не буває ідеальних батьків🙏 🏻 у всьому повинен бути баланс завжди! І в батьківстві теж. Немає ідеальної формули для всіх «як виростити дитину щасливою і повністю ментально здоровою». Тому що для кожного ця формула трохи Індивідуальна🙏 🏻 важливо розуміти, що ми всі КОСЯЧИМ. Це неминуче. Наші батьки косячили. Не тому що хотіли, або були поганими батьками. А тому що так виходило❤️ і ми не можемо бути ідеальними🙏 🏻", - пише Стужук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Блогерка запропонувала почитати історії успішних людей і зрозуміти, що у більшості не все ідеально було в батьківських сім'ях.

"Я не ідеальна мати❤️ я точно, буває, як і всі, роблю помилки 🙏 🏻 але я знаю, що я сильно люблю своїх дітей і сильно намагаюся 🙏 🏻 давайте собі право бути різною! І не ідеальною теж❤️ почуття провини нікому ще не допомагало❤️ а ще дітки сильно зчитують, коли батьки сильно тривожні і коли не впевнені в собі. Просто знайте, що ідеалів не існує", - пише Стужук.

Раніше ми повідомляли, овдовіла блогерка Софія Стужук зізналася в коханні під літаком.

Як повідомляв "Знай.uа", овдовіла Українська блогерка Софія Стужук отримала сповна на 9 травня.

Також "Знай.uа" писав, що овдовіла блогерка Софія Стужук розповіла про пережила трансформації.