Співробітники Державної прикордонної служби привітали зі 100-річним ювілеєм капітана 1-го рангу, який пройшов Другу світову війну.

Детальніше про це пише прес-служба ДПСУ в Facebook.

Повідомляється, що військовослужбовці Могилів-Подільського загону привітали зі 100-річчям капітана 1-го рангу Олександра Мілешка.

У прес-службі зазначили, що ювіляр пройшов нелегкий шлях за своє життя, присвятивши її морю. Олександр Юхимович захищав Батьківщину під час Другої світової війни, коли ще був молодим матросом. В якості мінера Мілешка був торпедистом катера МО - 107 на Балтійському морі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Незабаром, перед закінченням війни, Олександр Юхимович потрапив на прикордонний катер, де в результаті відслужив практично 15 років.

У Державній прикордонній службі зазначили, що ювіляр є прикладом жертовного служіння народу, сім'ї, обраної професії.

Перед відвідуванням молодих бійців ДПСУ Олександр Мілешко вбрався в парадну форму, на якій красувалися всі його отримані медалі. Він також показав своїм юним колегам архівні знімки зі служби і прийняв численні привітання.

Нагадаємо, що ветеран Другої світової війни, капітан 1-го рангу Військово-Морських сил СРСР, учасник Битви під Сталінградом Іван Залужний, який втратив свого онука у війні на Донбасі, відсвяткував 10 травня свій 103 день народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, тендітна Українка вразила творчим підходом до служби в ЗСУ:"все зможу".

Також Знай.uа писав, що на Полтавщині попрощалися з відважним воїном ЗСУ: все село схилило коліно перед героєм.