Instagram відомих людей-джерело жартів і курйозів. Точніше, їх direct. Про особисті повідомлення від фанатів розповіла співачка Оля Цибульська. За лаштунками Improv Live Show, яке показує Новий канал, вона зізналася, як до неї "підкочують" в Instagram.

"Я раджу всім дівчатам ставитися до таких "диванним лицарям" з іронією, а хлопцям не зловживати креативом і завойовувати красунь діями, а не словами, – каже артистка. - А щоб підняти вам настрій, сформувала топ-5 найсмішніших залицянь".

1. "Киця! Якби я був котом, то провів би з тобою всі дев'ять життів".

2. "Ми не шкарпетки, але були б прекрасною парою".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

3. "Оля, можете скинути фотку зі своєї нової фотосесії? Хочу показати Дідові Морозу, що я хочу на Новий Рік".

4. "Моя дівчина розлучилася зі мною, тому що я лайкаю і коментую всі твої фото. Виходить, тепер ти моя дівчина. Дай свій номер!"

5. "Ви мені подобаєтеся, я буду наполягати".

"Я навіть пам'ятаю, як прикольно відповіла на останнє: "у вашому віці наполягати потрібно шишки на спирту і втирати в поперек", – пожартувала співачка.

Раніше ми повідомляли, Оля Цибульська перетворилася на гарячу іспанку заради Пономарьова, кум Дзідзьо оцінить.

Як повідомляв "Знай.uа", кума Дзідзьо Цибульська "побила" Віталія Козловського яйцем.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу, Сумська, Цибульська і Зібров зізналися, на що йдуть заради зоряної зовнішності.