Футболіст збірної України і півзахисник англійської команди "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко похвалився достроковою перемогою в чемпіонаті Англії 2020/21.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що команда "Манчестер Сіті", за яку грає український футболіст Олександр Зінченко, взяла дострокову перемогу і стала в 7-й раз чемпіоном Англії.

Спортсменам вдалося вибороти перемогу завдяки програшу команди "Манчестер Юнайтед" проти "Лестера" (1:2) у матчі 36-го туру УПЛ. Оскільки "Манчестер Сіті" має в цілому 80 очок після 35 матчів, навіть ще 3 перемоги для "МЮ" (70 очок) не зроблять погоди, і вони ніяк не зможуть наздогнати своїх суперників.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Для Олександра Зінченка це вже третя перемога в англійській прем'єр-лізі (2017/18, 2018/19 і 2020/21). Своїм успіхом український футболіст вирішив похвалитися в Instagram, опублікувавши комічне фото в залі з нагородами. Він сів на розкішне крісло в традиційній формі англійської команди з м'ячем між ніг.

"Неймовірно🏆 🏆 🏆 💙", - написав Зінченко під фото.

У коментарях футболіста підтримали як фанати з України, так і зарубіжні. Вони похвалили Олександра за старання і назвали його чемпіоном.

Нагадаємо, що Олександр Зінченко зібрався роздати все найдорожче, що у нього є, включаючи собак.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Зінченко зібрався готувати для собак: Влада Седан йому допоможе.

Також Знай.uа писав, що закоханий Зінченко ніжно привітав Владу з річницею.