Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами в своєму Instagram.

Також відомо, що артист сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху". На офіційній сторінці гумористичного шоу в соцмережі опублікували кумедний ролик, на якому Дантес з'явився в надувній кульці, нагадуючи хом'ячка. Поруч з ним стоїть його команда "Інародний театр абсурду Воробушек".

"Пам'ятаєте з чого все починалося в цьому сезоні?! Володимир Дантес нагадав!😉", - йдеться в публікації.

"Так. Ми пам'ятаємо. До нас прийшли в гості пацани і ми з ними танцювали до ранку. Файні були пацани. Фокуси показували. І залишили повітряну кулю, де написано було...." - відповіли в коментарях "Воробушки".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес назвав своє джерело натхнення, це не Надя Дорофєєва. Співак опублікував на своїй сторінці в соцмережі свіжі фотографії, зроблені на вулиці в Києві.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес підтримав волохатих жінок: "У дівчаток теж ростуть вуса".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможець "Голосу країни" Сергій Лазановський показав, як заманив Надю Дорофєєву в прикарпатське село.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва вперше зізналася, що у них з Володимиром Дантесом будуть діти.