30-річний патрульний поліції України Олександр Андрусь загинув у ДТП. Про цю страшну трагедію розповіли в Facebook МВС України.

Повідомляється, що чоловік був на своєму вихідному і їхав на мотоциклі і потрапив у ДТП. На момент трагедії Олександру було всього 30 років. У нього залишилося двоє дітей і дружина.

Сьогодні в ДТП загинув патрульний управління Патрульна поліція Закарпатської області лейтенант поліції Олександр Андрусь. До лав поліції він приєднався 2017 року, відтоді з гідністю служив українському народові. Сьогодні вдень він був на вихідному і потрапив у ДТП на своєму мотоциклі. Ця поїздка стала для нього останньою. Нещодавно Олександру виповнилося всього 30 років. У нього залишилася дружина і двоє дочок. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Ми сумуємо разом з вами з приводу цієї важкої втрати. Світла пам'ять", - сказано в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, автобус з дітьми зіткнувся з вантажівкою, в пекельній аварії загинуло п'ятеро людей. Дев'ять осіб госпіталізовані, їх стан оцінюється як важкий і середньої тяжкості. За даними поліції, постраждали 12 осіб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", потрібно встигнути до суду, в Мін'юсті розповіли, як захистити права постраждалих в ДТП.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві п'яна автоледі зробила "сальто" на мосту Патона, драгер зашкалило. Водій була в стані сильного алкогольного сп'яніння, тест на приладі Драгер показав 3,40 проміле. На щастя в результаті цієї події ніхто не постраждав, сама жінка також не отримала пошкоджень.