Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив романтичний архівних знімок з коханою, зроблений в улюбленому куточку зркової сім'ї - сонячній Мексиці. Так, артисти прогулювалися по піщаному пляжу, взявшись за руки і насолоджуючись теплою погодою серед пальм і блакитної води.

Настя приміряла міні-бікіні кольору фуксії і довгу різнокольорову накидку, а Олексій з'явився перед камерою в плавках, блакитній сорочці, а також капелюсі бордового кольору. При цьому виконавець зізнався, що залишив своє серце в Мексиці, а Каменських блиснула стрункою фігурою.

"I left my heart in Mexico 🇲🇽 @kamenskux #nk

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

(Я залишив своє серце в Мексиці)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи пару компліментами і підозрюючи, що Каменських вагітна: "Яскраві🔥🔥🔥🔥🌞🌞🌞", "у закоханих людей одне серце на двох❤️", " красиві ❤️", " красиві🔥", " Настя.який яскравий.гарний купальник💯💯💯❤️❤️❤️🥰👏👏👏🔥🔥🔥", "Шикардос!👏 👏 👏 ", "Коли вже Настя народить?) ", "Животик не приховати вже😍 😍 😍".