Відома українська телеведуча «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Лілія Ребрик зачарувала шанувальників ефектним знімком у капальнику.

Ведуча програми» Ранок з Україною «на каналі» Україна", а також актриса Лілія Ребрик вирушила разом з усією родиною до Туреччини. Вона не може залишити шанувальників без нового контенту, тому радує знімками з жаркої країни.

Це стало відомо завдяки сторінці жінки в соціальній мережі Instagram.

Відпочинок в Туреччині став подарунком від усієї родини для Лілії Ребрик. 8 травня їй виповнилося 40 років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ведуча телеканалу "Україна" розповідає, що відпустка планується вже давно, але, під час пандемії коронавірусної інфекції їхати боялися, думали перечекати, коли все закінчиться.

У березні Лілія все ж захворіла, і отримала бажані антитіла, хоч і було важко.

"Як я опинилася в Туреччині? Та я сама не знаю, як. Майже як у казці: відкрила очі, а я вже тут, – пожартувала ведуча програми «Ранок з Україною». На своєму акаунті в соціальній мережі Instagram вона розповіла, що чоловік Андрій сам все вирішив. Він самостійно пересунув всі робочі графіки жінки, і так вийшло.

Довго не думали, знали, що поки є антитіла - потрібно їхати. При цьому, фахівці рекомендують відпочити на морі після перенесеного, і тоді сумніви точно відпали.

У мережі почали з'являтися ефектні фотографії дівчини з сімейного відпочинку, на яких вона демонструє шанувальникам образи, які підготувала на літо.

"День почався з релаксу" - пише вона в постах.

Нагадавши, спокуслива Лілія Ребрик показала українцям свої яблучка: "гаряча і солодка". Ребрик розповіла про дискомфорт і біль

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч з'ясували, як обрати безпечну паску на Великдень. Більшість українців купують Великдень у магазині

Також " Знай.ІА " писав, Ліля Ребрик згадала, як закохалася в чоловіка: Дикий "взяв" прямо на паркеті. Лілія Ребрик розповіла, що 10 років тому її поєднало з Андрієм Диким