Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно на фан-акаунті Кароль і молдавського виконавця Дана Балана, з яким знаменитості не перший рік приписують роман, з'явилося зворушливе архівне фото співака з дядьком Славіком, бабусею Олександрою і дідусем.

Так, зіркова сім'я позувала серед пальм, артист ніжно обіймав найрідніших людей і посміхався на камеру. Шанувальники Балана відразу відзначили, що знімку багато років, адже дідуся Дана немає в живих вже як 8 років - проте за роки співак не сильно змінився.

Варто нагадати, що батько зірки, Міхай Балан, є директором Служби інформації та безпеки Республіки Молдова, а мама, Людмила Балан - відома ведуча і співачка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Family 💜

(Сім'я)"

Фолловери не пройшли повз: "Дан схожий на жінок ...бабусю, маму...", "Син Славік і онук Дан...❤ ️ ", "А слів немає😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏👏", "що син що онук однаково виглядають", " Дану 32-33, а дядькові видно,.що під 50...це старе фото, дідуся вже 8 років немає...".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату