Шанувальники відомого виконавця Дана Балана згадали про миле архівне відео співака на честь Великодня.

Відповідний ролик був опублікований на сторінці музиканта в Instagram.

Незважаючи на те, що Дан Балан є споконвічно румунським Виконавцем, він вже багато років будує успішну кар'єру на українській естраді. Артист вже встиг заволодіти цілою армією шанувальників, посидіти в тренерському кріслі "Голосу країни", а також обзавестися чутками про роман з українською співачкою Тіною Кароль.

Тіна Кароль і Дан Балан / фото: Instagram
Тіна Кароль і Дан Балан / фото: Instagram

Зараз Виконавець веде переважно соціальні мережі, де ділиться яскравими моментами зі свого життя. На честь Великодня шанувальники Дана Балана вирішили згадати про архівний відеоролик, на якому він зі своєю племінницею б'ється яйцями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Судячи з усього, яйце дівчинки виявилося міцнішим, оскільки вона розбила свого дядька в пух і прах. У свою чергу Дан Балан захопився успіхом своєї племінниці і абсолютно не засмутився програшу.

У коментарях шанувальники захопилися милим відео і залишили сотню компліментів під постом Дана Балана. Хтось навіть написав, що виконавцю пора заводити дочку разом з Тіною Кароль.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що 63-річна мама виконавця Дана Балана Людмила показала яскраві кадри зі свого відпочинку в квітні цього року.

Як повідомляв портал Знай.uа, шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана створили романтичне спільне відео зірок.

Також Знай.uа писав, що у мережі з'явилося несподіване фото з Тіною Кароль і Даном Баланом, але думки шанувальників розділилися