Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явився колаж-порівняння, на якому показали, як виглядала Даша 9 років тому і зараз. Так, в далекому 2012 році артистка зважилася на кардинальну зміну іміджу і зістригла довге темне волосся.

Зараз же 35-річна зірка все частіше постає перед камерами в спокусливих вінтажних образах, з каре і нюдовим макіяжем. Шанувальникам же запропонували проголосувати, якою Астаф'єва подобається їм більше-зухвалою бунтаркою або романтичною і ніжною.

"Даша Астаф'єва 9 років тому і зараз 🔥

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

2012 року співачка наважилася на відчайдушну зміну зачіски.

А який імідж зірки вам подобається більше — бунтарський чи романтичний?

Діліться в коментарях 👐"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Взагалі не подобається", "Романтичний звісно", "куточки губ опустилися вниз, час все одно невблаганний, а взагалі красуня:)", "Обидві фотки невдалі(", "Зараз набагато краще виглядає, ніж в молодості", "Даша з роками все гарнішае ❤️ Схожа на Моніку Белучі 🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.