Відомий російський телеведучий і шоумен, який родом з Білорусі, Дмитро Шепелєв почав більш активно вести свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Чоловікові вдалося зібрати там аудиторію понад 347 тисяч користувачів, які щодня жадають від нього нових фотографій, або ж особистих історій. Не так давно у чоловіка народився другий син, якого вони з дружиною вирішили назвати старовинним ім'ям Тихон.

Для того, щоб шанувальники дізналися його трохи краще, Дмитро час від часу влаштовує інтерактиви. Він написав 11 фактів, з яких тільки п'ять правда. Фанатам він запропонував вгадати, що саме з цього правда.

* Перед сном я завжди хочу їсти

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

* Я цілувався з Наомі Кемпбелл

* Їм суші не частіше одного разу на тиждень

* Серед моїх предків є турки

* Їм більше риби, ніж м'яса

* На шкільному випускному я цілувався з трьома однокласницями

* Мій зріст нижче, ніж Фабіо Каннаваро

* Я дуже добре розмовляю німецькою мовою

* Мою першу в житті машину розбив екскаватор

* Мене хотіли назвати Іваном

  • Мої собаки завжди встають, коли грає гімн Білорусі

Шанувальники в коментарях почали вгадувати, де збрехав ведучий, а де все ж сказав правду.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Сьогодні зовсім грати не хочеться, не той день🥲одні діти на думці з Казані🙏", "1.Машину розбив екскаватор! 2.суші 3.турки рідні 4. Хотіли назвати Іваном😂 5. Поцілунки з трьома однокласницями", "А що, це так комусь цікаво?", "Ви собі лестите"," не буду нічого гадати, але почекаю правду від Дмитра))", "Я вас сильно люблю❤️", "Про стоячих під гімн собак не вірю)".

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске Шепелєв залишився без подарунків після народження дитини: "це не смішно"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Вдівець Фріске Шепелєв дізнався, як страждають від ледачих чоловіків його фанатки: "завалився на диван і втомився..."

Також "Знай.ua" писав, що "Доживши...": вдівець Фріске Шепелєв розважається з віртуальною красунею, поки дружина в пологовому будинку