Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко анонсував перший сольний концерт своєї підопічної Наді Дорофєєвої.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька місяців тому Надя Дорофєєва почала сольну кар'єру під псевдонімом DOROFEEVA і навіть встигла представити свій перший міні-альбом "Dofamin". І поки в Києві послабили карантинні обмеження виконавиця виловила момент для першого сольного концерту.

Потап і Дорофєєва / фото: Instagram
Потап і Дорофєєва / фото: Instagram

Олексій Потапенко в якості продюсера зірки вирішив нагадати українцям про майбутню подію і запросив усіх на концерт. Він зазначив, що живий виступ Дорофєєвої стане справжньою подією і він навіть сам туди піде.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Всі, хто обожнює, любить або ніколи не бачив @nadyadorofeeva Live in Kyiv 5 червня в Парковий!!! Живье і Море задоволення! Я йду!!!",- написав Потап.

У коментарях шанувальники ясно дали зрозуміти, що в захваті від цієї затії і пообіцяли приєднатися до реперу на виступі співачки.

"Надя дуже крута 🔥 обожнюю😍", "Йдемо з Потапом на концерт !!!🙌", "Надя велика молодець. Скільки крутих пісень у неї, скільки таланту...🔥 👏", "Ми теж дуже хотіли б🔥 🙌", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що гаряча Дорофєєва блиснула стрункими ніжками в незвичайному міні, фанати обімліли.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва в червоному купальнику задерла ніжку Вище неба.

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розставила ніжки, щоб Леся Нікітюк вставила пару слів.