Відомий український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч є активним користувачем соціальної мережі Instagram. За ним стежить там вже понад 187 тисяч користувачів.

Там чоловік ділиться різними подіями з життя, а також роздумами.

Зовсім скоро Анатолій Анатоліч стане батьком втретє. З дружиною Юлією Бойко вони чекають сина, і неймовірно раді цьому факту, адже вони вже виховують двох дочок.

Цього разу він вирішив опублікувати фотографію вагітної дружини разом з домашнім улюбленцем Айзою, яка помітно виросла.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Айза виросла, як і живіт моєї @yulattt 😀 ❤ ️ ❤ ️ "- романтично підписав публікацію Анатолій Анатоліч.

Дівчина знаходиться вже на пізніх термінах, і зовсім скоро малюк з'явиться на цей світ. А поки що, подружжя продовжує радувати всіх новим контентом.

Телеведучий каже, що поставився до новини про вагітність дружини досить спокійною. Вони готові як морально, так і матеріально. Зараз найголовніше, щоб син народився здоровим.

Люди в коментарях почали залишати свої думки про фотографію: "💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖", "Скубі-ду )))", "Няшность цієї фото зашкалює ❤️", "Яка ж Айза велика 😍".

Нагадаємо, що в середині квітня ведучий відсвяткував 11-ту річницю шлюбу зі своєю дружиною. На честь цього Анатолій Анатоліч опублікував архівні фото з дня весілля.

Раніше повідомляли, "Їздять, а не літають...": майбутній тато Анатолій Анатоліч знайшов рецепт ідеального водіння на сонячній Домінікані.

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч показав красуню, з якою в шлюбі 10 років: "вагітна в перший раз".

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч відзначає з дружиною знаменну дату: "11 років".