Співачка Оля Цибульська за лаштунками Improv Live Show (Новий канал) зізналася, що її дуже важко розіграти. І все ж на мамині провокації вона ведеться.

"кожного першого квітня мене розігрує мама, – з посмішкою розповідає Оля. - Вона постійно вигадує якусь історію, і я в неї вірю".

Зазвичай такі розіграші мама Олі реалізовує по телефону.

" і робить це дуже серйозним голосом, - каже співачка. - То повідомляла, що вже вилітає закордон. А раз розповіла, що придбала додому дуже дивну штуку. Каже, така велика, що не знає, як запхати в квартиру. За стільки років я б вже мала звикнути, що це розіграш. Але ні, тільки коли кладу трубку, розумію, що знову попалася на її гачок (посміхається)".

Ольга Цибульська, фото: Новий канал
Ольга Цибульська, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше про особисті повідомлення від фанатів розповіла співачка Оля Цибульська

"Я раджу всім дівчатам ставитися до таких "диванним лицарям" з іронією, а хлопцям не зловживати креативом і завойовувати красунь діями, а не словами, – каже артистка. - А щоб підняти вам настрій, сформувала топ-5 найсмішніших залицянь".

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська показала красуню-маму, українці охнули.

Як повідомляв "Знай.uа", кума Дзідзьо Ольга Цибульська насмішила підкатами з Instagram.

Також "Знай.uа" писав, що кума Дзідзьо Цибульська попросилася до психолога.