У Російській Федерації помер відомий оперний співак Володимир Редькін.

Про скорботну новину пишуть місцеві ЗМІ, посилаючись на прес-аташе ГАБТу Катерину Новікову.

Повідомляється, що Володимир Редькін помер на 66-му році життя в середу, 12 травня. Прощання з ним відбудеться в суботу, 15 травня, о 10:00 в Російській академії музики імені Гнесіних.

Володимир Редькін / скріншот з відео
Володимир Редькін / скріншот з відео

Володимир Редькін був відомий радянським і російським оперним співаком, а також провідним солістом оперної групи Великого театру. Свою кар'єру Виконавець почав в 1986 році, після закінчення в 84-му Московської консерваторії, навчаючись в класі Зураба Соткілави.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У 1986-му році Володимира Редькіна прийняли у Великий театр Союзу РСР, після чого він виступав на великих майданчиках, таких як Віденська опера, Дублінська опера, шотландська Королівська опера, в театрах Барселони, Гамільтона і Сан-Франциско.

Володимир Редькін / скріншот з відео
Володимир Редькін / скріншот з відео

У 2016 році Редькін вирішив покинути Великий театр. Ща час своєї роботи там він встиг взяти участь в наступних постановках: "Євгеній Онєгін", "Війна і мир", "Князь Ігор", "Орлеанська діва", "Весілля Фігаро" і "Пікова дама".

Крім цього, Володимир Редькін працював музичним педагогом. Свого часу він навчав студентів в Російській академії музики імені Гнесіних.

Нагадаємо, що помер найстаріший актор світу Норман Ллойд, йому було 106.

Як повідомляв портал Знай.uа, пішов з життя відомий радіоведучий після двотижневої Коми.

Також Знай.uа писав, що померла актриса Тоні Кітейн, яка знімалася в серіалі "Санта-Барбара".