Українська група go_a провела другу репетицію для "Євробачення" в Роттердамі за участю замісної солістки.

Про це пише офіційний сайт конкурсу Eurovision.tv.

Відомо, що в середу, 12 травня, в Роттердамі провели повторні репетиції з учасниками "Євробачення", в яких взяли участь і представники України Go_A. однак, вранці солістка групи Катерина Павленко заявила про погане самопочуття і в цілях безпеки була змушена пропустити репетицію. Зараз вона очікує результати ПЛР-тесту на Covid-19.

У той же час інші учасники групи вийшли на сцену з заміщає солістом. У Insta-stories артисти показали ближче свою тимчасову колегу, а в пості написали, що дівчина є співчакою з Нідерландів.

Сторіс Go_A в Instagram / скріншот
Сторіс Go_A в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Офіційне представництво "Євробачення" вже опублікувало фотографії з виступу артистів, на якому показали деякі кадри з виступу. Зі зрозумілих причин Катерина Павленко не потрапила в об'єктив преси.

Репетиція Go_A / фото : Eurovision.tv
Репетиція Go_A / фото : Eurovision.tv

Репетиція Go_A / фото : Eurovision.tv
Репетиція Go_A / фото : Eurovision.tv

За результатами повторних репетицій у прес-центрі "Євробачення" вже опублікували список фаворитів. Минулого разу Україна посідала перше місце серед усіх конкурсантів, проте цього разу опустилася на третє, поступившись першістю Кіпру та Росії.

Голосування прес-центру / фото: Escxtra
Голосування прес-центру / фото: Escxtra

Нагадаємо, що група Go_A прогулялася по Роттердаму і познайомилася з суперниками.

Як повідомляв портал Знай.uа, перша репетиція Go_A на" Євробаченні 2021 " підняла Україну в топ-10 і опустила Росію.

Також Знай.uа писав, що Go-A впевнено почала завойовувати любов Європи на" Євробаченні-2021":"посіли перше місце".