Раптово померла одна з найвідоміших російських фемактивісток, журналістка й популярна блогерка Тетяна Ніконова. Їй було лише 43 роки.

Повідомлення про смерть Тетяни Ніконової з'явилося на її сайті й Телеграм-каналі. Воно написане від імені її колег і друзів.

"Сьогодні вдень Таня Ніконова раптово померла через хворобу. Час і місце прощання буде відомо пізніше. Будь ласка, будьте максимально тактовні стосовно сім'ї Тані. Колеги та друзі Тані.", - йдеться у повідомленні.

Тетяна Ніконова, instagram.com/nikonova.online
Тетяна Ніконова, instagram.com/nikonova.online

Нагадаємо, Тетяна Ніконова у 2000-х роках створила сайт про знаменитостей Spletnik.ru. Пізніше вона продала його Поліні Юмашевій. Про це пишуть російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами
Показати ще

З 2012 року Тетяна Ніконова вела популярний блог про секс, тілесність, гендер і фемінізм. У Телеграмі на неї було підписано понад 25 тисяч підписників, а в Інстаграмі - понад 250 тисяч. Крім того, Тетяна Ніконова була позаштатним автором ряду російських ЗМІ.

Скріншот: Телеграм / Тетяна Ніконова
Скріншот: Телеграм / Тетяна Ніконова

Нагадаємо, всесвітньо відома феміністка Ніксель Піксель вийшла заміж: "Він не знає, на що йде". Ніка Водвуд пішла наперекір принципам заради хлопця

Як повідомляв портал "Знай.ua", феміністки влаштували масові заворушення в центрі столиці: кидалися на копів з молотками і кирками. Марш проти поліцейського насильства вийшов з-під контролю

Також "Знай.ua" писав, що колишня дружина Акіньшина образила Джолі:"Фемінізм – проблема некрасивих жінок".