Раптово померла одна з найвідоміших російських фемактивісток, журналістка й популярна блогерка Тетяна Ніконова. Їй було лише 43 роки.

Повідомлення про смерть Тетяни Ніконової з'явилося на її сайті й Телеграм-каналі. Воно написане від імені її колег і друзів.

"Сьогодні вдень Таня Ніконова раптово померла через хворобу. Час і місце прощання буде відомо пізніше. Будь ласка, будьте максимально тактовні стосовно сім'ї Тані. Колеги та друзі Тані.", - йдеться у повідомленні.

Тетяна Ніконова, instagram.com/nikonova.online
Тетяна Ніконова, instagram.com/nikonova.online

Нагадаємо, Тетяна Ніконова у 2000-х роках створила сайт про знаменитостей Spletnik.ru. Пізніше вона продала його Поліні Юмашевій. Про це пишуть російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

З 2012 року Тетяна Ніконова вела популярний блог про секс, тілесність, гендер і фемінізм. У Телеграмі на неї було підписано понад 25 тисяч підписників, а в Інстаграмі - понад 250 тисяч. Крім того, Тетяна Ніконова була позаштатним автором ряду російських ЗМІ.

Скріншот: Телеграм / Тетяна Ніконова
Скріншот: Телеграм / Тетяна Ніконова

Нагадаємо, всесвітньо відома феміністка Ніксель Піксель вийшла заміж: "Він не знає, на що йде". Ніка Водвуд пішла наперекір принципам заради хлопця

Як повідомляв портал "Знай.ua", феміністки влаштували масові заворушення в центрі столиці: кидалися на копів з молотками і кирками. Марш проти поліцейського насильства вийшов з-під контролю

Також "Знай.ua" писав, що колишня дружина Акіньшина образила Джолі:"Фемінізм – проблема некрасивих жінок".