Відома українська телеведуча і Ревізор краси Олена Філонова порадувала новим постом на свій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 1 мільйона фоловерів.

Так, телеведуча виставила свіжий кадр зі своєї відпустки, який вона проводить в найбільшому місті ОАЕ Дубай. Олена постала в роздільному купальнику з зеленим верхом і чорним низом на гідроциклі.

Цього разу Філонова порадила всім недоброзичливцям, які вказують їй як жити, зайнятися власним життям. Адже, в стані щастя гидоту іншим не пишуть.

Сама ж Олена вважала за потрібне нагадати, що вона має право робити все, що їй захочеться, і вона сама "господиня свого життя".

Олена Філонова, фото: Instagram
Олена Філонова, фото: Instagram

"У своєму житті я маю право робити все, що захочу і ніхто не має права вказувати як мені жити і що мені робити! Я сама господиня свого життя!

Люди не мають власного життя, капаються в чужому, обговорюють, дорікають, засуджують і розповідають як треба! А зі своїм ніяк не впораються! На тарілці у сусіда завжди смачніше, ніж у власній.

Люди, ви не Місія! Щоб вирішувати за когось або вказувати. Займіться власним життям і тоді у Вас все буде добре, ви будете щасливі. А в стані щастя гидоту не пишуть! Всім Добра і ще хочу вам побажати, щоб по менше у Вашому житті зустрічалися підлі люди і не бачитеся на пил, яку Вам пускають в очі, щоб приховати власні косяки",- написала Філонова.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Люди!!!! Беріть приклад з Олени!!! Шикарна жінка шикарна у всьому!!! А всім заздрісникам - заздріть мовчки!", "Одне ниття у тебе, і так кожен день", " Лєна, Вам би заміж вийти та народити дитину.Ось тоді не буде годині нюняти!", "Ну да, ну да... Тільки факти говорять про інше. Ваше листування з магазином на рахунок автозасмаги відповідає сама за себе. Ваш принцип "найкращий захист - це напад", а нити і будувати з себе жертву, так це взагалі саме Ваш образ по життю. Може варто задуматися, Оленка??", "Оленка ви просто чудова. Я вважаю не важливо повна людина, або худа, головне вміти цю фігуру підкреслити", "вічне виправдання , доля - слабких", " взагалі, навіщо ви весь час виправдовуєтеся? Якщо вважаєте себе правою, То навіщо всі ці концерти? Чомусь найчастіше гидотиу пишуть саме Вам. Може в Вас причина, а не у всіх інших?", "Або ниття або награна радість, погана актриса 😢", " самі просите всіх вгамується і закрити тему, але все рівно далі намагаєтесь комусь , що то довести і самоствердитися!",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Філонова зарядила тренеру з причинного місця: "головне-це сексуально кричати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Холостячка" Філонова поділилася інтимними хитрощами з українками: "С * кс-Іграшки і пара трусів"

Також «Знай.иа " писав, що Ревізор краси Олена Філонова влаштувала п'яні танці і засунула собі пальці нижче пояса