У Вінниці на ринку виявили дитину, яка загубилася і шукав дідуся. Патрульні поліцейські прийшли на допомогу 7-річному малюку і спільними зусиллями змогли знайти родича. Про це розповіли в Facebook Патрульної поліції.

"Патрульний екіпаж на площі Привокзальній якраз складав адмінматеріали на порушника правил дорожнього руху. У цей момент до нього підбігли двоє чоловіків і повідомили, що виявили на базарі загубився хлопчика.

Коли поліцейські підійшли до дитини, той, не стримуючи сліз, розповів, що втратив дідуся.

Виявилося, що 7-річний хлопчик разом з родичем приїхав на базар, щоб купити велосипед. Щасливий онук з бажаною покупкою відправився в машину на стоянці, поки дідусь розраховувався за велосипед. Однак по дорозі машину не знайшов і взагалі заблукав.

"Патрульні заспокоїли дитину, після чого опитали людей, обійшли всі стоянки поблизу-і в кінці дідуся знайшли. Він теж в цю мить шукав свого онука і вже неабияк хвилювався. З чоловіком провели профілактичну бесіду і передали йому хлопчика. Будьте пильними і ніколи не залишайте малолітніх дітей без нагляду, навіть на хвилинку. Якщо ж сталося так, що дитина загубилася — негайно повідомте про це в поліцію", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми повідомляли, на Львівщині шукають безвісти зниклу карооку красуню-місяць жодної звісточки.

Як повідомляв "Знай.ua", дев'ятирічний харків'янин з гордістю надів Погони, мрія збулася.

Також "Знай.uа" писав, що удар блискавки забрав життя 9-річного футболіста під час тренування, сім'я і клуб не можуть прийти до тями.