В останні кілька місяців сильно почастішали скарги на якість продукції в українських супермаркетах. Іноді справа доходить до того, що на полицях може лежати не тільки хліб з цвіллю, але і навіть жирний нахабний кіт.

Однак на цей раз все куди веселіше. Не можна навіть сказати, що покупців обдурили. Так, у місті Дніпро в одному з магазинів мережі популярних українських супермаркетів АТБ покупець натрапив на "обрізані" цукерки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Половинки цукерок з АТБ, фото: Telegram
Половинки цукерок з АТБ, фото: Telegram

"Цукерки з #АТБ на вул. Каруни, 131м. замість цілої цукерки - всередині половинка... Все як на картинці. #Дніпро", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Щоб не бути голослівними автори публікації на доказ опублікували фотографії солодкої продукції, а також показали фіскальний чек, підмітивши, що цукерки практично такі ж, як і на етикетці.

Чек з АТБ, фото: Telegram
Чек з АТБ, фото: Telegram

Також варто нагадати нашим читачам ще один випадок. У Києві магазин популярної мережі "Фуршет" потрапив у скандал з дитячим харчуванням. Як розповіла автор повідомлення, вона зайшла в "Фуршет", розташований на вулиці Петра Вершигори, 1. Там вона придбала дитяче пюре по акції, проте на касі його вартість виявилася не такою, як було зазначено на ціннику.

Раніше повідомляли, українець виявив у чеку з відомого магазину зайві 2800 гривень: "Ніхто не попередив".

Як повідомляв Знай.uа, киянину впарили "безкоштовну" послугу за три тисячі гривень.

Знай.uа писав, київський маркет влип у скандал з дитячим харчуванням: "Ти що, психічна?".