Фінал п'ятого сезону реаліті" Від пацанки до панянки " (Новий канал) відбувся. Переможниця проекту Лера #Чича Ткаченко отримала грошовий приз у розмірі 100000 гривень.

Цікаво, що багато глядачів пророкували перемогу Лері # Кім Паригіної . Але незадовго до півфіналу дівчина опустила руки і перестала боротися, тому викладачі школи леді вирішили відправити її додому.

Після вильоту з "Від пацанки до панянки" (Новий канал) #Кім знялася в спецпроекті Предметка з Сергієм Нікітюком. У відвертому інтерв'ю дівчина розповіла, як насправді проходили зйомки, і як змінилося її життя завдяки навчанню в Школі леді.

Серед іншого, Лера Паригіна відповіла на питання " Чи був секс на проекті?"

"У мене конкретно його не було, – зізналася учениця школи леді Нового каналу. - А взагалі, як можна про це говорити? Який секс? Важко думати про інтим, якщо в голові – думки про те, як вивчити таблицю множення і не провалитися на черговому випробуванні. Так, в моєму віці-це дуже важливо, але повторюся: думати про секс в Школі леді важко. Скажу більше, навіть якби на проекті були інтимні моменти, я б в них не брала участь. Примхи, симпатії я відсувала на задній план, мене хвилювали успіхи в навчанні".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше ми повідомляли, переможниця "Від пацанки до панянки" Валерія Ткаченко: як має намір змінити своє життя визнана леді

Як повідомляв "Знай.uа", фіналістки" Від пацанки до панянки " видали всі таємниці Педану.

Також "Знай.uа" писав, що "Пацанка" після Школи леді хотіла стати чоловіком.