Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Ти, Господи, приніс Себе в хресну жертву для мого порятунку. Чи можу і я відкинутися тягарів несправедливих суджень про мене людей? Зроби, Господи Ісусе, щоб, думаючи про ті наруги і лихослів'я, какія ти за мене зазнав, навчилося серце моє терпінню, і не тільки без роздратування, але навіть з подякою, охоче переносило образи і осуду інших. Про одне благаю Тебе, Господи, не залиш ворогів моїх назавжди в сліпоті їх, але осяй нарешті і їх променем благодаті Твоєї. Амінь.

* * *

Псалом 3:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Господи, що ся умножиша стужающии ми? Мнози востают на мене, мнози глаголють душі моєї: несть порятунку йому в Бозі його. Ти ж, Господи, Заступник мій єси, слава моя і піднось главу мою. Гласом Моїм до Господа відозвах, і почувши мене від гори святої Своєї. Аз уснух, і спах, востах, яко Господь заступить мене. Не забоюся від тих людей, що навкруги нападають на мене. Воскресни, Господи, спаси мене, Боже мій, яко ти вразив єси вся ворогующия ми всує: зуби грішників розтрощив єси. Господнє є спасіння, і на людех твоїх благословення твоє.

Раніше ми повідомляли, година ангела-хранителя, коли молитися своєму захиснику в травні, кращі дні і час.

Як повідомляв "Знай.uа", молитва про тих, кого образили, як очистити свою совість, коли помиритися неможливо.

Також "Знай.uа" писав, що молитва про зцілення, як звертатися до пресвятої Богородиці для позбавлення від хвороб.