Популярний український телеведучий Володимир Остапчук, телеведучий телеканалу "Україна" і ведучий шоу "Маска", який в 2020 році зіграв своє друге весілля, після несподіваного розставання з дружиною, любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 575 тисяч людей.

Цього разу Остапчук з'явився на червоній доріжці премії Yuna Awards-2021. Знаменитість прийшов на церемонію не один, а зі своєю дружиною Христиною Остапчук (Гірник).

Так, Остапчук одягнув чорний смокінг з білою сорочкою і чорним метеликом, а Христина засвітилася в довгій чорній сукні з напівпрозорим низом і верхом-корсетом, доповнила свій образ красуня яскраво-червоною помадою.

"Красиві ми на червоній доріжці @yunaawards", - підписав знімок шоумен.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

"Що з вашими витягнутими обличчями?))", " Ви знаєте що ви дуже красива пара але ви на другому місці після Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, на хвилинку, вони ж розійшлися, значить ви найкрасивіша пара на світі", " дуже красиві😍", " Пара супер, Кльові і красиві👍 💥", "клас, красуня,пара супер🔥", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук з кільцем з'явився на" Холостяку": "продовжу стосунки з тією, хто..." Володимир Остапчук опублікував кумедний Відеоролик-нарізку кадрів з проекту" Хлолостяк " за участю учасниць шоу.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Голий і Мокрий Володимир Остапчук розкрив свій головний страх: "Моя дружина відьма" Володимир Остапчук, який нещодавно одружився на Христині Гірник, нещодавно зізнався у своєму головному страху.

Також «Знай.иа " писав, що Володимир Остапчук навчився літати в одному халаті з пляшкою: "спробуйте, сподобається...". Цього разу Вова вирішив показати, як українцю можна відчути себе іноземцем у столиці.