У п'ятницю, 14 травня, на території України прогнозується справжня спека, в деяких областях стовпчики термометрів досягнуть позначки +25 +27 градусів.

Синоптики Укргідрометцентру повідомляють, що в західних областях країни вдень температура повітря підвищиться до +20 градусів, а вночі буде близько +9 +11 градусів.

У центральних областях вдень очікується +21 +23 градусів, вночі температура опуститься до +12 градусів. У північних областях у п'ятницю стовпчики термометрів покажуть від +20 до +22 градусів, а вночі – від +10 до +12.

У східних регіонах України вдень температура буде в межах +25 +27 градусів, вночі – від +11 до +13. На Півдні країни температура також плюсова – від +20 до +23 градусів вдень, нічна – від +10 до +13 градусів.

За прогнозом синоптика Наталії Діденко в Facebook, в цей день денна температура повітря досягне в Україні +24 +28 градусів, на решті території до +25.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Спека, прийде в п'ятницю в східні області України. Там очікується вдень +24 +28 градусів!" - написала Діденко.

У Києві в п'ятницю прогнозується дощ та потепління до +20 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого пророка Єремії. Негода в цей день обіцяє сувору і холодну зиму. А якщо сонце сходить ясно – все літо буде хороше. 14 травня наші предки проводжали весну і зустрічали прольоти.

погода на 14 травня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.