Оля Цибульська, Ірина Федишин та Марина Боржемська у програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" розповіли ведучим Даніелю Салему та Олені Вінницькій, як готуються до літа.

Так, Ірина Федишин практикує для корекції фігури Еекстремальний масаж.

"Цей масаж роблять не руками, а металевими інструментами, які дуже ефективно проникають в тіло, вони класно коригують фігуру. І коли вони проїжджають по тілу, якщо є целюліт, вони застрягають", - поділилася співачка.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Оля Цибульська радить звернутися до апаратних технологій замість традиційного масажу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Я одного разу сходила в салон якийсь, який мені дуже нарадили, вийшла з синцями і зрозуміла, що від цього толку ніякого немає. І насправді, до целюліту навпаки треба ставитися як до молодості, тому що це гормональна історія, коли в жінці багато гормонів різноманітних, це означає, що вона готова ще стати мамою, вона досить молода", - зазначила кума Дзідзьо.

Ольга Цибульська, фото: Instagram
Ольга Цибульська, фото: Instagram

Під час вагітності целюліт з'явився у фітнес-тренера Марини Боржемської.

"Коли я була вагітна Робертом, я ж набрала 20 кг, в мене з’явився целюліт, тому що я постійно лежала, я не рухалась. І тому мені було дуже важко себе привести в форму. Але я привела себе в форму і зараз я хизуюся на своїй сторінці в інстаграм розкішними ногами, і можу сказати, що це моя праця. І для цього я зробила дуже багато. Я кожного дня роблю зарядку, тренуюся, правильно харчуюся. Зробіть самі собі масаж руками, пішли зробили контрастний душ. Можна знайти те, що можна робити вдома", - сказала фітнес-тренер.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Нагадаємо, Ірина Федишин опинилася в іншій країні з тримісячним малюком на руках.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин пригадала, як чоловік зробив їй пропозицію.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером.