Український режисер і продюсер Олег Боднарчук, відомий по роботі з Філіпом Кіркоровим, Аллою Пугачовою, Світланою Лободою і Ані Лорак, розкритикував церемонію нагородження музичної премії Yuna.

У своєму Facebook Боднарчук написав, що вручення премії за внесок у розвиток індустрії Тіні Кароль є "протилежністю непідробній щирості".

"І як ви думаєте, що наша легенда 100-річчя, при одному вигляді якої можна заряджати креми і воду, сказала в подячній промові? Напевно, припускаєте, що вона, скориставшись нагодою вирішила підняти тему миру в усьому світі, як це робить Мадонна під час подібних виступів, наприклад, та інші великі творчі особистості, або проблему булінгу в школах, або може заговорила про питання медицини, екології, як справжня мати Тереза або Діва Марія, як нам її піднесли в ролику? Ні. Тіні здалося, що в її п'ятихвилинній саморекламі мало сказано про її ж досягнення і надздібності, то вона додала, що є єдиною співачкою, яка на преміях М1 і Yuna отримала нагороди за внесок в індустрію за всю історію планети Земля. Амінь.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

І це в той час, коли на Ізраїль випустили 1500 ракет за добу, коли в Україні по 400 людей на день помирає від вірусу і багатьох інших проблем країни і людства. (Коли ж ми навчимося бачити трохи далі своїх цицьок і попи?) Ось такий кумир епохи, на якого ми заслужили напевно", - написав Олег Боднарчук.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

скріншот

Варто зазначити, що пост режисера лайкнув менеджер Тіни Павло Орлов.

скріншот

Відомо, що в 2014 році Олег Боднарчук став креативним продюсером фільму Тіни Кароль "Сила любові і голосу". Але з тих пір багато чого змінилося. Режисер зізнався в інтерв'ю Славі Дьоміну, що вже давно не спілкується зі співачкою.

Дивіться інтерв'ю Боднарчука про конфлікт з Кароль:

Нагадаємо, Джамала, Настя Каменських та інші зірки підкорили премію Yuna 2021: найяскравіші образи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль отримала особливу статуетку Yuna 2021: "Навіть не очікувала".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль і Юлія Саніна здобули перемогу на премії Yuna 2021: "Найкращий дует".