Які банкноти в Україні найчастіше підробляють: НБУ назвав номінали

У Національному банку України повідомили, що рівень підробки банкнот національної валюти за результатами 2020 року залишається стабільно низьким.

Банкноти гривні, скріншот з відео
Банкноти гривні, скріншот з відео

На сайті НБУ зазначається, що згідно з моніторингом стану вилучення з обігу банкнот національної валюти в Україні, за підсумками минулого року на 1 млн шт.справжніх банкнот гривні припадало близько 5,5 шт. підроблених банкнот. Для порівняння, в 2019 році цей показник становив близько 3 шт.

Директор Олі Полякової зізнався у тісному зв'язку із зіркою

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, дуже тісно співпрацює зі своїм директором Артемом Чирковим. Він є не тільки її співробітником, а й правою рукою, яка знає всі секрети зірки.

"Ходив в аптеку за тампонами. Я можу їй подарувати кросівки, якусь нижню білизну. Тому що я знаю її розмір, її улюблені балконети", - поділився Артем.

Внучка Софії Ротару стала схожа на чоловіка

Внучка народної артистки України Софії Ротару Софія Євдокименко вчиться і працює фотомоделлю в Нью-Йорку. 19-річна дівчина публікує багато знімків, демонструючи найяскравіші моменти свого насиченого і красивого життя.

Софія Євдокименко, instagram.com/iamsofiaeve
Софія Євдокименко, instagram.com/iamsofiaeve

Софія Євдокименко, названа на честь знаменитої бабусі, також вже встигла стати досить популярною. Особливо в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 162 тисячі читачів.

Бійці ЗСУ навчили школярів тому, що може врятувати їхнє життя: це має знати кожен

У районі проведення операції Об'єднаних сил групи цивільно-військового співробітництва провели роботу з військово-патріотичного виховання молоді.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

"У районі проведення операції Об'єднаних сил групи цивільно-військового співробітництва провели роботу з військово-патріотичного виховання молоді та погодили передачу гуманітарної допомоги підрозділам Збройних Сил України.",- йдеться в повідомленні.

Ольга Сумська з Олесею Жураковською не поділили чоловіка: накинулися обидві

Відома українська актриса " Роксолана "Ольга Сумська поділилася кадрами, які змусили завмерти серця тисяч глядачів мегапопулярного серіалу"кріпосна".

Олеся Жураківська і Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska
Олеся Жураківська і Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska

На одному зі знімків Ольга Сумська позує разом з українською актрисою і телеведучою Олесею Жураковською. На іншому показала зйомку весілля в храмі. Актриси також поділилися фото, на якому розцілували режисера фільму Фелікса Герчикова в обидві щоки.