Один з найвідоміших українських виконавців Святослав Вакарчук святкує свій день народження. 14 травня артисту виповнюється 46 років, за які йому вдалося домогтися чималих висот.

Про це повідомили на офіційному акаунті гурту "Океан Ельзи" в соціальних мережах.

Пісні артиста постійно потрапляють в тому, кліпи займають перші місця в трендах, а на концертах повний аншлаг. Тільки по території України було продано вже більше мільйона дисків гурту.

У жовтні 1994 року був створений новий гурт, який з часом стане культовим, а його пісні будуть знати по всьому світу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Крім музики музикант займався і політикою. Спочатку в 2007 році він став депутатом Верховної Ради, а потім і в 2019. Щоразу це тривало недовго, і як каже Святослав Вакарчук, на нього останні кілька років ллють неправдиву інформацію. Все через те, що хтось вирішив про його рішення балотуватися в президенти.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Не можна не згадати про одні з найяскравіших цитат, які належать чоловікові:

"Не треба плутати минуле і пам'ять. Пам'ять - це факел на шляху в майбутнє. Минуле - це тягар";

"Одна з найбільших таємниць природи - відносини між людьми. Це складніше, ніж квантова механіка";

"Я став вільною людиною не тому, що домігся успіху. Я домігся успіху тому, що став вільною людиною";

"Океан Ельзи" і Святослав Вакарчук // facebook.com/okeanelzyofficial
"Океан Ельзи" і Святослав Вакарчук // facebook.com/okeanelzyofficial

"Закохуватися-це як стрибати з парашутом. Завжди перехоплює подих. І ніколи не знаєш чим закінчуватися"

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Також, в коментарях люди вирішили висловитися з цього приводу, а також привітати артиста зі святом: "Вітаємо з Днем народження! Нехай завжди вистачає сил на підкорення нових вершин. Завжди чекаємо від вас нових пісень.Спасибі за те, що ви є і радуєте нас новими шедеврами. Ялта", " З Днем Народження, Слава! Нехай все буде як захочеш ти", " з Днем Народження! Здоров'я, радості, любові і натхнення!", "З днем народження! Добра, любові, гармонії зі світом і з собою, натхнення жити і творити! Дякуємо за ваші неймовірні пісні!", "Бажаю Вам творчого натхнення на довгі роки і вдячних шанувальників!", "З днем народження! Любимо ваші пісні, поважаємо вас за українськість. Успіхів, незмінної музи, і особистого щастя!", "Щиро вітаю з днем народження! Ви мій кумир! Бажаю Вам творчого натхнення та досягнення найкращих результатів! Спасибі, що вже стільки років радуєте нас класною музикою! Ви-The best!", "З днем народження! Крим любить тебе", " спасибі за те, що ви є! З днем народження! Здоров'я, творчого натхнення, Нехай Вам завжди щастить! Нехай Ваша любов буде завжди поруч!)".

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Нагадаємо, "Океан Ельзи" зі Святославом Вакарчуком викликав ностальгію несподіваною згадкою: "хто ж знав...". "Океан Ельзи" порадував фанатів несподіваною згадкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Океан Ельзи несподівано поставив публіку перед непростим вибором: "Дуже важко". Океан Ельзи " викликав ностальгію у своїх шанувальників

Також "Знай.ua" писав, Океану Ельзи більше не буде? Святослав Вакарчук створив новий проект з дівчиною. Святослав Вакарчук анонсував прем'єру " оранжереї"