Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

А нещодавно мама знаменитості, 75-річна Людмила Поривай виставила зворушливе спільне фото, познайомивши аудиторію зі своїм коханим на ім'я Ігор і розповівши їх романтичну історію.

Жінка досить довгий час проживає в Майямі, США, де і познайомилася з обранцем - перший чоловік Людмили, Володимир Архипович Поривай, помер ще в 1993 році. Разом чоловік і дружина вже більше 20 років, відомо, що бізнесмен Ігор Ельперін переїхав до Штатів ще в 70-х, йому 80 років.

Сама ж мама Наташі Корольової зізналася, що любові всі віки покірні, адже і на початку їх з чоловіком романтичної історії обом здавалося, що навряд чи варто починати відносини заново, але тепер вони дійсно щасливі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"З Ігорем ми познайомилися в Майамі в 90х, він втратив дружину я чоловіка, нам за п'ятдесят і здавалося що навряд чи варто щось починати знову !!!

Але ми ризикнули і живемо щасливо ось уже двадцять з гаком років!

Тож любові всі віки покірні !!!

Головне знайти свою половинку !!!

#сім'я #чоловік #дружина # Любов"