Уповноважений президента України з прав дітей Микола Кулеба розповів про важку втрату для його сім'ї. Пішов з життя його батько.

Микола Кулеба у Facebook повідомив усім про трагічну новину і зворушливо подякував батькові за кожну мить життя, в якій він був люблячим і турботливим.

"Ти був моїм люблячим і турботливим татом щосекунди аж до останнього подиху. Я дякую Богу за кожну мить нашого життя! І знаю, що вчора ти пішов до Нього", - написав він.

До посту він прикріпив спільне фото, на якому він і його батько посміхаються і позують на камеру.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У коментарях українці почали висловлювати співчуття і згадали, яким приємним, вихованим і веселим співрозмовником був його батько.

", як приємного, вихованого, веселого співрозмовника та хорошу людину! Сумно...", "Царство небесне і вічна пам'ять. Співчуття","... щиро співчуваю твоєму горю", " Щирі співчуття. Царство небесне. Вічна пам'ять.", "Царство небесне! Тато може пишатися Вами, пане Миколе! Прийміть найщиріші співчуття 🙏", " Царство Небесне і Вічний спокій д. Колі,а рідним сили це все витримати!!!", Нехай Бог втішить вас", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, українці прощаються з безстрашним героєм, берег наше мирне небо.

Як повідомляв "Знай.uа", відомий блогер перед кончиною назвав винного.

Також "Знай.uа" писав, що пішов з життя легендарний співак, його голосом насолоджувався весь світ.