Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода на вихідних. Спека і пікнік, або ж чай і парасолька.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Бузок, Зелена густа трава, дачі і пікніки вже закликають змучених офісами і карантинами людей озирнутися і подихати свіжим повітрям" - йдеться в повідомленні.

Від дощів все ж нікуди не дітися, і вони в суботу застануть захід і північ України. У неділю ж вони перенесуться в південну частину, і локально в Харківську область. Жителям заходу розслаблятися не варто - там вони пройдуть також.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Всі інші області, які опинилися поза вищевказаним списком, можуть бути спокійні. Вихідні будуть сухими, без опадів.

Вітер очікується південно-західний з переходом на південно-східний. Він буде невеликим, але поривчастим.

Погода від Наталки Діденко 15 травня, фото: Facebook
Погода від Наталки Діденко 15 травня, фото: Facebook

Літо настане на Сході країни - там температура повітря прогріється від 25 до 28 градусів тепла. У центрі України буде + 20 +25 градусів, а на півдні+22 + 27. На Заході і півночі буде найхолодніше, +16+22, і +18+23, відповідно.

Тепер поговоримо про столицю. Дощі стороною не обійдуть, і навіть можливо, очікується невелика гроза. Температура повітря прогріється від 19 до 21 градуса тепла. У неділю ж буде сухо, і трохи потеплішає - 21-21 вище нуля.

Похолодає вже на початку наступного тижня, однак, про це трохи пізніше. Поки що насолоджуємося, по можливості, вихідними днями.

Наталка Діденко каже, що зараз починається невелика Ера бузкового правління, тому потрібно насолодитися нею сповна.

Нагадаємо, що синоптик Діденко попередила про спеку і пробки в п'ятницю 14 травня.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Вітер стихне, місцями температура сягне + 30: синоптик Діденко спрогнозувала " дощове потепління"

Раніше ми повідомляли, погода змусить повернути куртки в гардероб, на Україну насуваються грози