Південні країни не виживуть без туристів. А значить на літній відпочинок українці зі спадом пандемії зможуть відправитися відпочивати за кордон. Стало відомо, які країни готові прийняти відпочиваючих і надати їм повноцінну відпустку і релакс.

В Туреччина для місцевого населення діє жорсткий локдаун. А ось на туристів не поширюються комендантська година, вони можуть вільно гуляти практично порожніми вулицями і гуляти по визначних пам'ятках.

На Кіпр з 10 травня скасували частковий локдаун. Почали працювати магазини не першої необхідності. Однак продовжує діяти комендантська година з 23 години. При цьому вакцинованих туристів без будь-яких тестів вже починають пускати на острів.

У тому числі на Кіпр вже можуть потрапити і туристи з України. Необхідний тест на коронавірус, який був узятий не пізніше, ніж за 72 години до вильоту. І ще один тест по прибуттю.

Греція також готується приймати туристів. Вже відкрилися пляжі, а лежаки розташовують на відстані в 4 метри один від одного і регулярно проводиться дезінфекція.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Володимир Зеленський зробив довгоочікувану заяву поруч з держсекретарем США.

Як повідомляв "Знай.uа", українці отримали новий безвіз, куди можна поїхати вже з березня.

Також "Знай.uа" писав, що новий безвіз і санкції Росії, Денис Шмигаль розповів про важливі зміни у відносинах з ЄС