Українська телеведуча і актриса Тала Калатай вирішила поговорити на тему вічної суперечки чоловіків і жінок - хто краще водить.

Відповідний пост Тала Калатай розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук. Вона зізналася, що за кермом вже 16 років і за весь цей час ситуацій на дорогах було багато і різних.

На думку телеведучої, поведінка багатьох на дорозі залежить від характеру і виховання і це не залежить від статі. Як зауважила Калатай, то жінки більш обережні за кермом через розвинений інстинкт самозбереження. А ось чоловіки, за її спостереженнями, в 90% випадків - хами на дорогах.

Тала Калатай, скріншот: YouTube
Тала Калатай, скріншот: YouTube

"Постійна суперечка, хто краще водить, чоловік чи жінка?
Я 16 років за кермом, ситуацій було багато і різних. Точно можу сказати, що все залежить від характеру і виховання. Незалежно від статі
Але за спостереженнями, жінки більш обережні, мабуть тому, що інстинкт самозбереження у них більш розвинений. Дуже часто чоловіки кажуть, що жінки туплять. Бог з ними
У мене є купа історій про хамів на дорогах і в 90% випадків це чоловіки.
Але зауважу, все залежить від виховання", - написала Тала Калатай.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також вона зізналася, що обожнює водити авто і це для неї справжній відпочинок. І на машині вона об'їздила всю Україну і взагалі обожнює автоподорожі. І якщо є вибір між бути пасажиром або водієм, то Талай завжди вибере останнє.

"Люблю водити авто, я відпочиваю за кермом. Мені все одно механічна коробка або автомат. У механіці є свої переваги, автомат комфортний ☺️
Годинами можу говорити про авто, кінські сили, обсяги та інші деталі для мене не порожній звук.
В авто у мене багато років пристягаються всі, навіть ззаду і це не обговорюється
Я проїхала за кермом всю нашу країну, обожнюю подорожі на авто! Якщо буде вибір крісло пасажира або кермо, тільки кермо!
Не люблю їздити на таксі, був досвід з водієм - ні! Дорога мене заспокоює
Зараз вже, коли їду на роботу сходить сонце, дороги майже порожні і я милуюся рідним містом!
А за вашими спостереженнями, хто найкращий за кермом, чоловіки чи жінки?"- написано в пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук спробував спокусити чоловіків замість своєї дружини: "жалюгідне видовище"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена Філонова осідлала морського "коня" і дала пораду заздрісникам: "у стані щастя гидоти не пишуть"

Також «Знай.иа " писав, що Відома телеведуча схудла до 48 кг і відкрила дієвий метод: "була в несвідомому стані"